El PSC concreta els eixos del seu programa a través d'una Convenció

Política

Publicat el 24/mar/07 per Oriol Sumsi

El PSC ultima el seu programa electoral, que es desplegarà sobre tres eixos principals: enfortir el teixit social de Sant Cugat, canviar el model urbanístic de la ciutat i impulsar el creixement econòmic dins l'entorn metropolità. Els socialistes han celebrat aquest dissabte la seva Convenció Municipal per recollir i analitzar diferents propostes que ara s'encabiran en el conjunt de compromisos electorals de la formació.

La convenció ha servit per analitzar i debatre les propostes de govern que la secció local ha recollit durant un procés participatiu de cara a les pròximes eleccions. Totes elles giren sobre tres línies mestres que ha detallat l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Enfortir la ciutat social amb politiques que reforcin la pertinença a la ciutat. Segon, el microurbanisme i endreça de la ciutat. I tercer generar prosperitat amb una altra cultura de govern

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada de treball s'ha estructurat en quatre comissions, centrades en àmbits com la cohesió social i els serveis personals, l'equilibri territorial i la promoció econòmica. Segons ha explicat Gausa, ara el partit posarà fil a l'agulla per traduir aquestes idees en propostes concretes del seu programa electoral.

Salvador Gausa

Les mesures concretes les hem de passar pel sedàs del rigor, estudiar-les bé i pressupostar-les

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Convenció s'ha celebrat aquest dissabte, a la seu del Club Muntanyenc.