Ciutadans es marca la fita d'arribar a tres regidors


  • Comparteix:

El partit Ciutadans aspira a guanyar tres regidors a l'Ajuntament a les pròximes eleccions municipals, amb una llista que encapçalarà Carme Gómez Castell. El president de la formació, el diputat Albert Rivera, ha presentat la candidata santcugatenca davant d'un centenar llarg de simpatitzants.

La candidata per Sant Cugat s'ha presentat com una persona molt vinculada a la ciutat i en concret a Mira-sol d'on forma part del teixit veïnal al barri de Sant Joan. Carme Gómez ha assegurat que el seu objectiu serà, únicament, treballar pels interessos dels ciutadans, i no descarten donar suport a qualsevol formació, sempre que respecti els fonaments del seu partit.

Carme Gómez

Ciutadans es fonamenta a la supremacia de la ciutadania sobre els territoris, amb principis com el laïcisme o el bilingüisme


Durant l'acte de presentació en societat de la candidata i de tota la llista per les municipals també hi han estat presents els tres representants de la formació al Parlament, entre ells, el santcugatenc José Domingo. El seu president Albert Rivera ha subratllat la voluntat del partit de donar suport a totes les iniciatives, vinguin d'on vinguin.

Albert Rivera

Ciudadans està votant al Parlament a favor del govern, o de l'oposició, segons toca. El fonament d'aquest partit és que no volem que ens tutel·lin


A les últimes eleccions al Parlament --les úniques a les que s'han presentat-- Ciutadans-Partit de la Ciutadania va aconseguir més de 1.700 vots a Sant Cugat. Si repetissin aquests resultats, superarien la barrera del 5% dels vots, que els permetria entrar al Consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.