El PP demana als catòlics més 'bel·ligerància' per defensar el seus valors morals


  • Comparteix:

El Partit Popular de Sant Cugat demana que la comunitat catòlica sigui més 'activa i bel·ligerant' per defensar el seus principis i valors morals. Així ho ha dit l'alcaldable popular, Berta Rodríguez, arran de les crítiques que han aixecat dos llibres pagats per la Junta d'Extremadura on apareixen imatges de la Verge i Jesucrist en actituds pornogràfiques.

Rodríguez ha explicat que un dels lemes fonamentals del PP per a la campanya de les eleccions municipals del maig és la reivindicació de la 'catolicitat militant'.

L'alcaldable del PP ha fet una crida a la comunitat catòlica perquè sigui més 'bel·ligerant' a l'hora de defensar el seus principis morals.

Berta Rodríguez

Tenim que ser els propis catòlics els que hem de sortir a defensant-se. Tot catòlic que se senti molest i insultat que faci el favor de reivindicar la seva catolicitat.


Berta Rodríguez demana més respecte envers la comunitat catòlica i critica que s'utilitzin símbols d'aquesta religió per fer aquest tipus d'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.