ICV-EUiA obre un procés participatiu per concretar el programa electoral


  • Comparteix:

ICV-EUiA obre un procés participatiu a la ciutadania i als sectors socials per concretar el programa electoral per als comicis locals. Les propostes hauran de girar a l'entorn dels deu eixos programàtics proposats per la formació, entre els quals destaquen el creixement urbanístic, el dret a l'habitatge i la mobilitat, entre d'altres. Altres eixos en què es podran fer suggeriments són la sostenibilitat, els serveis públics, l'impuls econòmic, la inclusió social i la cultura.

La participació en l'elaboració del progama ecosocialista es concretarà mitjançant dues vies. D'una banda, la ciutadania podrà fer arribar propostes al partit a través del correu electrònic o en trobades amb membres del partit. D'altra banda, ICV-EUiA mantindrà reunions amb representants de sectors del món de la cultura, l'educació i el comerç, entre d'altres, per escoltar els seus suggeriments.

L'alcadable ecosocialista, Xavier Boix, subratlla que les propostes perfilaran el programa electoral de la formació.

Xavier Boix

Hi ha diverses qüestions del programa que es concretaran amb propostes de la ciutadania i de sectors implicats.


ICV-EUiA farà arribar a tots els domicilis de la ciutat un tríptic on es recullen els deu eixos del programa ecosocialista. Les propostes definitives s'aprovaran en assemblea a finals d'abril.

Boix remarca que el procés de participació no serà 'una pèrdua de temps' per a la ciutadania.

Xavier Boix

Volem fer la ciutat amb la ciutadania. Els processos no seran una pèrdua de temps.


D'altra banda, ICV-EUiA ja ha tancat la llista electoral per als comicis locals. La candidatura és paritària i se n'ha renovat la meitat dels integrants respecte les últimes eleccions. La presentació de la llista tindrà lloc després de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.