CiU porta la presidenta de l'EMD al Síndic de Greuges per vulnerar un acord plenari


  • Comparteix:

El grup de CiU a Valldoreix ha denunciat la presidenta de l'EMD davant del Síndic de Greuges de Catalunya. La federació nacionalista acusa Montserrat Turu de vulnerar un acord de la Junta de Veïns que obligava a consensuar els continguts del butlletí InfoValldoreix.

La moció -aprovada amb els vots de CiU, el PP i el vocal no adscrit Narcís Clavell- instava l'EMD a crear un consell de redacció amb presència de l'oposició. L'organisme havia de donar un vistiplau previ a cada número del butlletí InfoValldoreix i als continguts del web de l'EMD.

CiU lamenta que la presidenta Turu hagi decidit treure un número de la publicació sense tenir en compte aquests acords. El portaveu de la federació a Valldoreix, Marc Monells, considera 'greu' el fet.

Marc Monells

És un acte en contra de la voluntat expressa del ple de l'EMD. És un fet greu.


Monells assegura que els continguts de l'últim InfoValldoreix tenen un contingut parcial i clares finalitats polítiques. És per això que CiU ha portat la qüestió al Síndic de Greuges de Catalunya.

Marc Monells

L'EMD no informa, sinó inculca una manera de pensar. No es respecta la pluralitat. Ho hem denunciat molt i no ens ha quedat més remei que portar-ho al Síndic.


La federació nacionalista ha estudiat l'opció de portar la denúncia per la via del contenciós-administratiu, però finalment ha descartat aquesta possibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.