L'alcalde acusa el PSC de buscar 'tres peus al gat' amb les crítiques sobre la piscina de Mira-sol


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que el procés per construir la piscina del complex esportiu de Mira-sol ja està en marxa. Lluís Recoder respon així les crítiques del PSC, que ha acusat l'alcalde d'incomplir el compromís electoral de tenir acabat aquest projecte en l'actual mandat. Recoder creu que els socialistes intenten buscar 'tres peus al gat' amb aquesta qüestió.

En resposta a les crítiques del PSC, Lluís Recoder ha explicat que el procés per construir la piscina al districte de Mira-sol ja està obert. Recoder ha reconegut, però, que el projecte ha patit algun retard.

Amb tot, l'alcalde ha recordat que aquest divendres es portarà al ple el plec de clàusules del projecte i es presentaran ofertes per determinar quina serà l'empresa concessionària del complex esportiu de Mira-sol.

Lluís Recoder

La realitat és que hi ha un procés en marxa i que ara es concreta amb la convocatòria del concurs perquè els veïns de Mira-sol tinguin a la vora de casa una piscina.


Recordem que la piscina i el nou complex esportiu de Mira-sol, que anirà ubicat a tocar del camp de futbol del CEIP Catalunya, està previst que sigui una realitat a la primavera del 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.