L'EMD veu dubtes legals en l'acord que l'obligava a consensuar els continguts del butlletí de Valldoreix

Política

Publicat el 29/mar/07 per Mar Castro

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, considera que CiU vol fer 'soroll' abans de les eleccions quan denuncia al Síndic de Greuges de Catalunya que s'ha vulnerat un acord plenari que obligava a consensuar els continguts del butlletí InfoValldoreix. Turu considera que l'acord adoptat envaeix competències del govern i que estan estudiant la seva legalitat.

Després que el grup de CiU a Valldoreix hagi denunciat la presidenta de l'EMD de Valldoreix davant el Síndic de Greuges de Catalunya per haver vulneart un acord de la Junta de Veïns, Montserrat Turu ha respost les crítiques i ha explicat que la federació nacionalista només busca fer 'soroll' abans de les eleccions.

Turu ha afegit que l'oposició va aprovar un acord que obligava a consensuar els continguts del butlletí InfoValldoreix 'aprofitant-se' de la situació que es vivia amb el vocal 'trànsfuga' Narcís Clavell. Segons Turu, l'acord està en suspens fins que la Generalitat i la Diputació de Barcelona no emetin un informe sobre la seva legalitat.

Montserrat Turu

CiU el que vol fer és soroll abans de les eleccions. Vem revisar aquest acord i vem veure que teníem seriosos dubtes de la seva legalitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Turu considera que el portaveu de CiU a Valldoreix, Marc Monells, menteix quan diu que l'InfoValldoreix té un contingut parcial i clares finalitats polítiques. En aquest sentit, Turu diu que la revista informativa de l'EMD de Valldoreix es limita a explicar l'acció del govern valldoreixenc.

Montserrat Turu

Aquest informatiu el que fa és explicar a la població l'acció del govern. L'informatiu forma part de la voluntat del govern d'explicar les nostres accions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, la presidenta Turu no entén perquè s'ha denunciat el cas davant el Síndic de Catalunya quan ja existeix aquesta figura a Sant Cugat.