Turu acusa el nou Síndic de Greuges d'incomplir el reglament acceptant el nomenament


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD acusa el nou Síndic de Greuges d'incomplir el reglament de la institució per acceptar el nomenament sense esperar el pronunciament de la Junta de Veïns de Valldoreix. Montserrat Turu critica que l'Ajuntament hagi aprovat aquest tema 'amb urgència' i sense consens polític.

Turu admet que al mes de gener l'EMD va rebre la notificació de l'alcalde informant de la proposta de nomenament de Jaume Clavell. En aquell moment, el govern de Valldoreix va al·legar una possible incompatibilitat, tenint en compte que el Síndic proposat és germà d'un vocal de l'EMD.

Un cop formalitzat el nomenament al ple municipal, la presidenta de l'EMD s'ha mostrat sorpresa per la 'urgència' del tràmit i ha criticat que no s'hagi esperat a obtenir el vistiplau de la Junta de Veïns de Valldoreix, tal com estava previst. Montserrat Turu no ha estalviat crítiques al nou Síndic de Greuges, a qui acusa d'incomplir el reglament de la institució.

Montserrat Turu

No entenem que el propi Síndic hagi acceptat que se'l nomenés incomplint el reglament.


La presidenta de l'EMD assegura que es va comprometre amb l'alcalde a passar pel proper ple de la Junta de Veïns de Valldoreix aquesta qüestió. Turu lamenta que Recoder hagi rebutjat ajornar el nomenament i considera que la urgència del tràmit no estava justificada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.