La consellera de Justícia rebutja de nou la construcció d'uns jutjats a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat no tindrà jutjats de primera instància i instrucció. Així li ha comunicat la consellera de Justícia, Montserrat Tura, a l'alcalde durant una reunió que han mantingut aquest dijous. L'aposta de Tura continua sent reforçar els jutjats de Rubí.

La reunió que aquest dijous han mantingut Montserrat Tura i Lluís Recoder no ha donat els fruits esperats per l'alcalde de Sant Cugat. Recoder ha explicat que la consellera ha reiterat la seva negativa de crear jutjats a Sant Cugat.

Lluís Recoder

De moment no tindrem jutjat. Aquesta és la resposta de la consellera que continua argumentant que la seva aposta és la de reforçar la seu judicial de Rubí.


L'aposta de Montserrat Tura passa per ampliar construir un nou edifici judicial a Rubí que servirà per posar jutjats mercantils i socials. Recoder però ha explicat que el projecte de Justícia encara no té data.

Recoder ha afegit que ara hauran de valorar la reunió amb tots els portaveus polítics amb representació al consistori i estudiar quina estratègia plantegen.

Lluís Recoder

Ara haurem de veure quina estratègia seguim perquè està clar que intentar convèncer la conselleria o anar presentant iniciatives al Parlament no tira endavant.


Durant la reunió l'alcalde li ha entregat a la consellera un plec que recull el suport unànim de tots els partits polítics amb representació al consistori, de col·lectius veïnals, del col·legi d'advocats de Terrassa i d'empreses de la zona.

Recordem que Sant Cugat és l'única ciutat de Catalunya de més de 65.000 habitants que no té jutjats propis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.