Les JERC aposten per la continuïtat de les polítiques de joventut


  • Comparteix:

Quatre membres de les JERC formen part de les llistes d'ERC per a les properes eleccions municipals. El líder de la branca juvenil, Ramon Puigneró, ocuparà el número 4 i anirà acompanyat per Laia Carbó en el 7, Gemma Aristoy en el 13 i Víctor Bosch en la posició 22. L'objectiu principal dels joves republicans és que ERC aconsegueixi el quart regidor i tornar a liderar les polítiques de joventut del municipi.

Les JERC de Sant Cugat han valorat molt positivament la tasca feta per l'actual regidor de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, i aposten per la continuïtat. Ramon Puigneró, amb el número 4 de les llistes i primer membre de les JERC a la candidatura d'Esquerra, aposta per assolir un quart regidor. Això els permetria 'tornar a liderar les polítiques de joventut del municipi'.

Puigneró ha dit que comparteix els problemes de la joventut de Sant Cugat i que, per tant, afronta el repte d'intentar solucionar-los.

Ramon Puigneró

Afronto el repte de poder servir els joves a solucionar els problemes que tenim.


Les JERC continuaran treballant per facilitar l'accés a l'emancipació i a la formació dels joves o descomptes en els mitjans de transport, entre d'altres.

En tornar de Setmana Santa, les JERC donaran a conèixer el seu programa i presentaran, han promès, una campanya molt impactant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.