Ciutadans presenta la seva llista a les municipals


  • Comparteix:

Gumersindo Campos, Ricardo Aguirreche, Ricardo Olivares i Irene García acompanyaran Carme Gómez Castell en la llista de Ciutadans-Partit de la Ciutadania per a les properes eleccions municipals. El partit es presenta amb la intenció de repetir els resultats obtinguts als comicis al Parlament.

La cap de llista de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, Carme Gómez Castell, ha presentat els seus companys a la llista per a les properes eleccions municipals. Gumersindo Campos, del món de la banca, els empresaris Ricardo Aguirreche i Ricardo Olivares, i l'enginyera de telecomunicacions Irene García completen la llista electoral, amb la qual la formació aspira a aconseguir tres regidors.

La cap de llista, Carme Gómez Castell, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' quins són els punts bàsics del seu programa.

Carme Gómez

Cal millorar, innovar, les bones propostes han d'anar endavant. I deixar en segon terme els interessos purament polítics. Pensem que s'ha de millorar l'atenció al ciutadà des de qualsevol vessant.


Gómez Castell creu que per a un partit jove com el seu, les municipals són 'tot un repte'. D'altra banda, no s'ha pronunciat sobre cap pacte post electoral, tot i que ha avançat que no pactaran amb ERC. Segons Gómez Castell el seu objectiu és pactar propostes concretes.

Carme Gómez

Els acords o suports vindran donats pel contingut de la proposta en qüestió. Volem el millor possible per als ciutadans.


La candidata de Ciutadans s'ha mostrat satisfeta amb l'actuació de l'actual govern, però creu que s'ha de millorar la situació d'alguns barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.