Neix la plataforma veïnal 'Actuem per Valldoreix' amb la prioritat de millorar la seguretat ciutadana


  • Comparteix:

Neix una nova plataforma veïnal a Valldoreix amb l'objectiu principal d'eliminar la inseguretat i els robatoris al territori. L'associació 'Actuem per Valldoreix', encapçalada per l'empresari valldoreixenc, Josep Puig, té la voluntat de promoure un govern sensible i proper al ciutadà.

L'entitat va començar a gestar-se arran dels robatoris ocorreguts l'any passat a domicilis de Valldoreix. Segons els promotors de l'entitat, l'associació ha nascut per 'la manca de resposta i de sensibilitat' del govern de l'EMD després dels incidents.

El portaveu de la plataforma, Josep Puig, ha apostat per potenciar altres mitjans i eines per millorar la seguretat ciutadana. En aquest sentit, Puig no ha descartat la instal·lació de sistemes d'alarmes i càmeres de vídeovigilància.

Josep Puig

S'haurien d'incrementar el nombre d'agents de Policia Local i es podrien posar altres mitjans com sistemes d'alarmes o càmeres.


A part d'incrementar la seguretat, 'Actuem per Valldoreix' també promourà més millores per al territori. Altres propostes de la plataforma són un programa de recollida selectiva de brossa, la finalització de la urbanització dels carrers i la creació d'un pla de joventut.

És per això que la plataforma, que es defineix com a independent de la política però amb motivacions electorals, no descarta presentar-se a les properes eleccions municipals amb coalició amb algun altre partit.

Josep Puig

Seguirem sent independents anem amb el partit que anem. Perquè podem anar amb el PP, amb CiU o amb ICV, però nosaltres som independents.


La plataforma obrirà una pàgina electrònica - www.actuem.cat - per recollir opinions i suggeriments del veïnat de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.