CiU acusa Tura de deixar Sant Cugat sense jutjat per una decisió política


  • Comparteix:

CiU assegura que deixar Sant Cugat sense jutjats de primera instància i instrucció és una 'decisió política' de la consellera de Justícia, Montserrat Tura. Segons la federació nacionalista, el posicionament de Tura demostra la nul·la capacitat del PSC de Sant Cugat i del seu alcaldable per defensar els interessos de la ciutat.

CiU assegura que la decisió és comparable a la futura construcció de l'hospital de referència de la zona a Rubí, que, segons la federació, s'instal·larà en uns terrenys mal comunicats per motius polítics. Els nacionalistes han remarcat que disposar d'uns jutjats de primera instància i instrucció a Sant Cugat és necessari, perquè les dependències judicials de Rubí estan col·lapsades. La federació també argumenta que Sant Cugat és l'única ciutat amb més de 65.000 habitants sense jutjats propis.

El membre de l'executiva local de CiU Jordi Puigneró subratlla que la consellera Tura deixa Sant Cugat sense jutjats per 'una decisió política'.

Jordi Puigneró

S'ha pres una decisió política, com ja va passar amb l'hospital de referència de la zona.


CiU considera que la decisió de Tura demostra que el PSC de Sant Cugat no pot influir en la Generalitat per millorar la ciutat. En aquest sentit, la federació tem que el PSC de Sant Cugat defensi els jutjats de la primera instància fins a les eleccions locals i que, després, s'alineï amb la consellera Tura.

Puigneró demana a l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, que 'no enganyi més la població' i que admeti que defensa l'ampliació dels jutjats de Rubí.

Jordi Puigneró

Demanem a Salvador Gausa que no enganyi la gent de Sant Cugat i que digui que no volen uns jutjats a la ciutat.


El diputat i membre de CiU Joan Recasens presentarà una iniciativa al Parlament per defensar l'arribada dels jutjats a Sant Cugat. Recasens ha instat el també diputat santcugatenc del PSC-CpC Josep Maria Balcells a votar-hi a favor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.