L'alcalde crida els portaveus municipals per reorientar l'estratègia sobre els jutjats


  • Comparteix:

L'alcalde convocarà tots els portaveus municipals per definir una estratègia comuna per reforçar la demanda de jutjats de primera instància i instrucció a Sant Cugat. Lluís Recoder ha pres aquesta decisió després de comprovar que la conselleria de Justícia aposta per reforçar els jutjats de Rubí, en comptes de crear-ne uns de nous a la nostra ciutat.

L'alcalde justifica aquesta convocatòria, que es farà durant el mes d'abril, perquè considera que la creació d'uns jutjats a Sant Cugat és un tema estratègic per a la ciutat. De fet, totes les forces polítiques del consistori van aprovar per unanimitat, el passat mes de març, una declaració institucional demanant la seu judicial pròpia.

Davant la negativa de la consellera de Justícia a atendre aquesta demanda, l'alcalde convocarà els portaveus municipals per definir una nova estratègia conjunta.

Lluís Recoder

Ara haurem de veure quina estratègia seguim perquè està clar que intentar convèncer la conselleria o anar presentant iniciatives al Parlament no tira endavant.


La reunió dels portaveus municipals també servirà per valorar la proposta alternativa que va oferir la consellera de Justícia, que aposta per reforçar el Jutjat de Pau de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.