El PSC acusa CiU de trencar la unitat d'acció per aconseguir els jutjats


  • Comparteix:

El PSC acusa CiU de 'dinamitar' el consens entre les formacions polítiques per afrontar conjuntament la demanda de jutjats de primera instància i instrucció. El primer secretari socialista retreu a l'alcalde que s'hagi reunit amb la consellera de Justícia sense comptar amb el portaveu del PSC, com s'havia compromès.

El PSC ha denunciat que l'alcalde, Lluís Recoder, ha trencat un acord entre CiU i els socialistes per anar a veure junts a la consellera Montserrat Tura. L'objectiu era fer més força per aconseguir la creació de jutjats a la ciutat.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que el pacte comprometia l'alcalde a comptar amb el portaveu del PSC, Salvador Gausa, per afrontar la questió de forma conjunta. Villaseñor ha lamentat que el grup socialista ha tingut notícia de la reunió entre l'alcalde i la consellera Tura a través de la premsa, sense tenir-ne cap notícia prèvia.

Ferran Villaseñor

L'alcalde va demanar suport al nostre portaveu per fer una visita conjunta a la consellera i ens vam assabentar de la visita per la premsa.


El primer secretari dels socialistes ha definit l'estratègia de CiU com 'electoralisme fàcil' i ha acusat els convergents de 'dinamitar' una unitat d'acció que hauria beneficiat la ciutat. Villaseñor ha emplaçat l'equip de govern a 'plegar' si no saben tirar endavant els projectes.

Ferran Villaseñor

Han sortit filtracions de la reunió entre l'alcalde i la consellera i sembla que CiU està dinamitant el procés a dos mesos de les eleccions.


Segons el PSC, el que pretén CiU amb les seves declaracions és 'amagar la seva incapacitat política per portar uns jutjats a Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.