L'AJSC denuncia els preus de l'habitatge amb tres pancartes gegants a Can Mates


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) ha reivindicat l'accés a l'habitatge per part dels joves desplegant tres pancartes gegants en diversos edificis en construcció a la zona de Can Mates. El col·lectiu ha penjat el missatge 'en aquesta ciutat d'elit els joves no tenim futur' per denunciar els elevats preus de la vivenda a la nostra ciutat.

Amb aquest missatge penjant d'alguns edificis en construcció de la ciutat, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat ha tornat a denunciar la dificultat que troben els joves per accedir a un habitatge propi.

Un dels membres del col·lectiu, Marçal Pla, explica el rerefons d'aquesta denúncia.

Marçal Pla

Són habitatges als quals els joves no tenim accès malgrat l'oferta d'habitatge social del Ajuntament que són insignificants. Són totalment elitistes pels seus preus.


L'actuació s'emmarca dins la campanya de l'AJSC 'Els joves de Sant Cugat no tenim futur', que a més planteja altres temes com la precarietat laboral o l'oci de qualitat a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.