L'agrupació local de CiU editarà a partir d'ara un butlletí informatiu trimestral


  • Comparteix:

L'agrupació local de la federació de CiU editarà a partir d'ara un butlletí informatiu. L'objectiu d'aquesta publicació, anomenada 'Informatiu de CiU', és crear un vincle de comunicació amb els sancugatencs. El butlletí té una tirada de 18.000 exemplars.

'Treballem pel Sant Cugat de tothom'. Aquest és el titular de la portada del primer butlletí de la federació de CiU, que tindrà una periodicitat trimestral. La voluntat de la federació és crear una eina que permeti als ciutadans conèixer de primera mà totes les actuacions de l'equip de govern i els projectes futurs.

El primer número d''Informatiu de CiU' ja està al carrer, i els següents arribaran cada 3 mesos. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha dit que la intenció de CiU és continuar editant el butlletí després de les eleccions. Pel que fa a aquest primer número, Recasens ha dit que l'objectiu és fomentar la participació ciutadana:

Joan Recasens

Esperem que de cara al programa electoral els ciutadans ens facin arribar les seves propostes i suggeriments


El primer butlletí, de 8 pàgines, incorpora diverses seccions que abarquen els objectius futurs, l'opinió de membres de la federació, notícies d'interès i unes pàgines centrals dedicades a la gestió de l'alcalde Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.