L'equip de govern creu que el PSC 'perd credibilitat' quan critica actuacions com la dels Quatre Cantons


  • Comparteix:

Imatge de les obres del carrer Francesc Moragues, el qual s'obrirà aviat al trànsit en direcció cap als Quatre Cantons

Imatge de les obres del carrer Francesc Moragues, el qual s'obrirà aviat al trànsit en direcció cap als Quatre Cantons

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, creu que l'actitud del PSC de criticar sistemàticament les actuacions de l'equip de govern farà que perdin credibilitat cara a les properes eleccions municipals. D'aquesta manera, l'equip de govern respon les darreres crítiques socialistes que denunciaven el retard del final de les obres dels Quatre Cantons.

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, recomana al PSC que abandoni la crítica destructiva ja que, diu, perjudica la salut d'aquest partit. Recasens ha recordat que, des del principi, l'equip de govern va dir que l'aparcament dels Quatre Cantons estaria llest a finals d'aquest mes o principis de desembre. També ha remarcat que les pluges de l'estiu han provocat un retard de 15 dies en el calendari d'obres.

Des de CiU s'emplaça els socialistes a un canvi d'actitud. Escoltem el vicepresident de la federació de CiU, Joan Recasens:

Joan Recasens

Que no es dediquin a criticar totes les obres que fa l'equip de govern perquè els hi faltarà temps i només aconseguiran, el que ja estan aconseguint, que és perdre credibilitat




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.