Acebes s'ha compromès a dotar de més policies Sant Cugat i el Vallès abans del 2003


  • Comparteix:

La reunió entre Acebes i els alcaldes del Vallès es va allargar gairebé dues hores

La reunió entre Acebes i els alcaldes del Vallès es va allargar gairebé dues hores

El ministre de l'Interior, Angel Acebes, s'ha compromès a posar fil a l'agulla al problema de la manca de policies a la comarca del Vallès Occidental. Acebes s'ha reunit amb una delegació d'alcaldes de la comarca, entre els quals hi era el de Sant Cugat, Lluís Recoder, i els ha anunciat que a finals d'aquest any arribaran nous efectius del cos estatal.

En sortir de la reunió, Recoder ha explicat als mitjans de comunicació que el ministre s'ha compromès a solucionar el problema. En aquest sentit, Recoder ha explicat que el ministre ha pres el compromís d'incrementar els efectius de les comissaries del Vallès abans que acabi l'any amb la incorporació dels agents que seran substituïts pels Mossos d'Esquadra a Badalona, Sant Adrià i Mataró.

Lluís Recoder

El desplegament dels Mossos a Badalona, Sant Adrià i Mataró farà que vinguin alguns polícies al Vallès; a més també vindran alguns de la fornada de 3.000 que sortiran de l'acadèmia l'any vinent per cobrir necessitats a tot l'Estat


A la reunió, que s'ha allargat durant gairebé dues hores, han assistit, a més del ministre, el conseller d'Interior, Xavier Pomés, la delegada del govern estatal a Catalunya, Júlia Garcia Valdecasas, i els alcaldes de Sant Cugat, Cerdanyola, Sabadell, Sentmenat, Sant Quirze i Santa Perpètua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.