Xavier Martorell serà regidor de Seguretat Ciutadana


  • Comparteix:

Xavier Martorell, al costat de l'alcalde en funcions

Xavier Martorell, al costat de l'alcalde en funcions

Xavier Martorell serà el responsable de Seguretat Ciutadana del proper equip de govern. El regidor electe va ser director General de Seguretat Ciutadana de la Generalitat en una conselleria d'Interior encapçalada pel santcugatenc Xavier Pomés.

Per al futur regidor de Seguretat Ciutadana, les prioritats per al proper mandat seran la creació de la figura d'un policia per cada districte, seguir demanant més efectius dels Mossos d'Esquadra i incrementar els agents de la Policia Local.

Escoltem Xavier Martorell.

Xavier Martorell

Cal posar un policia per districte, seguir demanant més mossos d'esquadra i incrementar els efectius de la Policia Local.


Recoder ha avançat la responsabilitat de Martorell en l'anunci d'inici de converses formals amb ERC per reeditar un pacte de govern. L'alcalde en funcions ja havia anunciat que volia establir negociacions amb la resta de formacions durant la nit electoral.

Segons l'alcalde en funcions, les negociacions per a un acord de govern es faran en funció de les propostes programàtiques dels partits, però 'tenint molt clar quin és el model de ciutat de CiU'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.