Recoder reclama a CiU no deixar les polítiques de progrés a les esquerres


  • Comparteix:

L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, insta CiU a impedir que els partits d'esquerra s'apropiïn de 'les polítiques de progrés'. En un acte de la Fundació Trias Fargas, Recoder assegura que, a diferència del tripartit, la federació fa polítiques progressistes sense fer-ne ressò.

Recoder ha subratllat que el rebuig al tripartit ha permès a CiU 'captar vot de gent molt diversa' en les darreres eleccions. En aquest sentit, l'alcalde en funcions ha assegurat que ERC està pagant electoralment el fet d'haver convertit José Montilla en president de la Generalitat. Segons Recoder, la situació d'ERC és similar al cost electoral que CiU va pagar per pactar amb el PP de José María Aznar.

En l'acte de la Fundació Trias Fargas, també hi han participat l'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, i el futur alcalde de Figueres, Santi Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.