El PSC acorda una reforma interna després del fracàs electoral, però manté els líders


  • Comparteix:

El PSC introduirà canvis en els seus òrgans de direcció després dels mals resultats electorals. La militància socialista ha acordat, en assemblea, incorporar gent nova a l'executiva i reformar algunes àrees. La direcció de la formació ha fet autocrítica per la pèrdua de suport però es mantindrà al capdavant de la secció local.

Millorar la comunicació entre el grup municipal socialista i les altres administracions públiques, com la Generalitat o la Diputació de Barcelona, és un dels objectius que s'ha marcat el PSC durant l'assemblea que s'ha celebrat aquest dijous.

El primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, ha explicat que un dels camins per assolir millores és ampliar i reforçar l'executiva local. Villaseñor ha avançat, en aquest sentit, que hi haurà una reforma d'algunes de les àrees.

Ferran Villaseñor

La direcció del PSC local s'ampliarà. Hi haurà una reforma de les àrees i ho cobrirem de vacants. Hi haurà una reformulació de la comissió executiva.


L'assemblea ha servit també per fer autocrítica pels baixos resultats obtinguts en les passades eleccions municipals, quan el PSC va perdre dos regidors. Una de les veus més crítiques ha estat la de les Joventuts Socialistes, que han retret alguns aspectes de la campanya electoral i del funcionament del partit.

Amb tot, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha dit que totes les crítiques que han rebut per part de la militància han tingut un to constructiu.

Ferran Villaseñor

Els primers que som crítics amb les nostres accions som nosaltres mateixos. Les crítiques van ser amb un to positiu.


En l'assemblea hi han participat una seixantena de militants i simpatitzants que han acabat donant ple suport al candidat socialista, Salvador Gausa, així com al primer secretari, Ferran Villaseñor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.