Recoder, de nou alcalde, prioritza construir el Sant Cugat del futur


  • Comparteix:

Lluís Recoder ja ha estat investit alcalde de Sant Cugat. Els 25 regidors del ple han pres possessió del càrrec i han elegit Recoder, que n'ha tingut prou amb el suport dels regidors de CiU, que sumen majoria absoluta. L'alcalde ha reiterat el seu compromís amb el futur de la ciutat, un municipi que, segons l'alcalde, s'haurà de construir prioritzant l'educació, l'habitatge i la sostenibilitat.

La majoria absoluta de CiU ha permès que Lluís Recoder hagi estat, sense sorpreses, elegit alcalde de la ciutat. Recoder ha dit que afronta el seu tercer mandat amb compromís, il·lusió i responsabilitat, i ha assegurat que serà l'alcalde de tots els santcugatencs.

Lluís Recoder

Governaré per a tothom. Per a aquells que ens han votat, per als que han votat altres opcions, per als que ho han fet en blanc i per als que no han exercit el seu dret a decidir el futur de la ciutat.


Recoder ha demanat la implicació de tota la societat per construir el Sant Cugat del futur, un repte que, segons ha dit, s'ha d'afrontar amb responsabilitat i compromís. El compromís, segons Recoder, ha de tenir en compte les futures generacions.

En concret, Recoder ha dit que el compromís intergeneracional obliga l'actual ple municipal a 'treballar per resoldre els problemes d'avui i preveure els de demà per avançar-nos-hi'. Segons el nou alcalde, aquest compromís obliga a pensar en els infants d'avui i de demà perquè, quan siguin grans, s'hagin resolt les necessitats.

Lluís Recoder

La ciutat del futur ens obliga a ser previsors i resoldre ara les necessitats que tindrem d'aquí uns anys. Pensar en les properes generacions, ser conscients que existeix un compromís intergeneracional.


A la votació d'investidura, el PSC, el PP i ERC han votat els seus candidats, mentre que ICV-EUiA ha votat en blanc. Tot i això, l'alcalde ha recordat la seva voluntat d'integrar altres forces polítiques al govern, en referència a una oferta als republicans per entrar a l'equip municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.