Recoder demana redefinir CiU per adaptar-la a la Catalunya del segle XXI


  • Comparteix:

Lluís Recoder reclama una 'redefinició de CiU' per adaptar el projecte nacionalista a la Catalunya del segle XXI. L'alcalde adverteix que el canvi de valors i la forta migració han canviat el país que hi havia en el moment en què va néixer la coalició.

Recoder creu que la redefinició hauria de començar en el proper congrés de CDC i hauria de comptar amb la participació de persones desvinculades del partit.

Segons l'alcalde, en aquest procés CiU no hauria de perdre els referents de lluitar per una societat cohesionada i incrementar el poder polític de Catalunya.

Lluís Recoder

S'ha de portar a terme una redefinició tenint en compte que tenim una Catalunya diferent a la del segle passat.


L'alcalde s'ha mostrat disposat a participar en un debat per redefinir la federació. Recoder considera que pot aportar el coneixement d'un polític que ha format part del Parlament, el Congrés espanyol i d'un Ajuntament.

D'altra banda, Recoder ha insistit en el compromís d'esgotar el mandat com a alcalde. D'aquesta manera, l'alcalde descarta ser candidat de CiU a altres institucions.

Lluís Recoder

Quan em presento a un càrrec és amb la voluntat d'arribar fins al final.


Recoder ha assegurat tenir un 'compromís ètic' amb la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.