Cerdanyola posa com a prioritats la mobilitat i el consorci de la B-30

Política

Publicat el 21/jun/07 per Mar Castro

Millorar la mobilitat entre Sant Cugat i Cerdanyola és un dels principals projectes de l'alcalde de la ciutat veïna per al proper mandat. L'ecosocialista Antoni Morral també creu important potenciar el consorci de la B-30.

Morral també creu com l'alcalde, Lluís Recoder, que la mobilitat entre les fronteres de les dues ciutats és el tema clau a millorar en els propers quatre anys.

Morral ha explicat a Ràdio Sant Cugat que s'ha de potenciar el transport públic entres les dues poblacions. En aquest sentit, l'alcalde cerdanyolenc ha demanat la col·laboració de la Generalitat.

Antoni Morral

El que cal es trobar la col·laboració de la Generalitat perquè faci inversions importants en temes de mobilitat a la zona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Morral també vol posar èmfasi en la concreció del consorci de l'eix de la B-30 i ha dit que 'se li ha de treure el màxim rendiment possible'.

L'alcalde de Cerdanyola creu que és important una bona entesa entre les administracions locals per fer possible tots els projectes que estan ara sobre la taula.

Antoni Morral

El que espero és tenir una estreta col·laboració institucional per tirar endavant diferents propostes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Morral, també són importants els projectes de la TDT, on participen vuit municipis del Vallès Sud, i tirar endavant el Camí Verd del Vallès en sintonia amb la prolongació del vial interpolar.