Recoder combina estabilitat i renovaciķ en el nou cartipās municipal

Política

Publicat el 27/jun/07 per Anna Bernadķ

El nou cartipās municipal inclou set tinčncies d'alcaldia i set regidories delegades. Els 'pesos pesants' de l'últim mandat mantenen les seves responsabilitats, perō també hi ha novetats destacades com la nova responsable de Medi Ambient i Valors Cívics, Marta Subirā, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. El cartipās té carācter provisional a l'espera de que sigui aprovat formalment en un ple municipal.

Lluís Recoder ha decidit continuar confiant en els 'pesos pesants' de l'anterior mandat, que mantenen les seves responsabilitats. Joan Recasens continua com a tinent d'alcalde de Presidčncia, Mercč Conesa manté la tinčncia d'alcaldia de Territori i Jordi Joly continuarā sent tinent d'alcalde d'Economia. Aquesta tinčncia perō canvia la seva denominaciķ i passa anomenar-se Economia i Organitzaciķ.

Els que també mantenen el cārrec sķn Josep Romero com a regidor de Mobilitat i de Comerį Indústria i Serveis i Cristina Paraira, a cārrec de Serveis Urbans i Manteniment de la ciutat, perō ara amb ranc de tinenta d'alcalde. Aquesta ārea també ha canviat la seva denominaciķ.

Un dels canvis destacats en el nou cartipās és Marta Subirā, fins ara regidora de Comunicaciķ i Igualtat, que asumeix la tinčncia d'alcaldia de Medi Ambient i Valors Cívics, ārea amb nou nom i una importāncia destacada en aquest nou mandat. Una altra de les ārees que també presenta nova denominaciķ és Serveis a la Ciutadania, a cārrec de la nova tinenta d'alcalde Carmela Fortuny. Xavier Escura és una de les noves incorporacions i serā el nou tinent d'alcalde de Cultura i Esports.

Un fitxatge destacat en aquest equip de govern és Xavier Martorell, regidor de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, una regidoria que canvia de nom dins l'ārea d'alcaldia. Esther Salat i Susanna Pellicer també s'incorporen al nou cartipās al capdavant de les regidories d'Educaciķ i Joventut, i de Cooperaciķ, Immigraciķ i Igualtat respectivament. Ambdues regidories presenten nova denominaciķ.

Xavier Amador serā el nou regidor d'Esports i Jordi Puignerķ assumirā l'ārea de Serveis Generals, Comunicaciķ i Societat de la Informaciķ.

El nou cartipās té carācter provisional fins que no sigui aprovat formalment en un ple municipal.

Les negociacions entre CiU i ERC per formar govern continuen obertes. En cas de que arribessin a un acord, la federaciķ nacionalista el cartipās municipal s'hauria de modificar.