El santcugatenc José Manuel Villegas es manté a l'executiva de Ciutadans


  • Comparteix:

Un santcugatenc forma part de l'executiva de Ciutadans

Un santcugatenc forma part de l'executiva de Ciutadans

El santcugatenc José Manuel Villegas seguirà formant part de l'executiva de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía com a secretari de relacions institucionals. La formació ha viscut aquest cap de setmana el segon congrés del partit a l'Hospitalet de Llobregat, on Albert Rivera ha tornat a ser elegit president de la formació, tot i les fortes crítiques del sector encapçalat per Luis Bouza-Brey.

José Manuel Villegas és un dels 20 membres de confiança que formaran part de la nova executiva de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía després de ser elegit mitjançant el sistema de llistes obertes. Villegas, que va ser el creador de Ciutadans a Sant Cugat, repeteix dins de l'executiva, però amb un grau de responsabilitat més gran.

Escoltem el diputat santcugatenc de Ciutadans, José Domingo.

José Domingo

La tasca del José Manuel Villegas serà molt determinant perquè mantindrà les relacions amb altres partits i amb el moviment 'Basta Ya'.


Albert Rivera s'ha imposat aquest cap de setmana al congrés de Ciutadans amb 224 vots, un 54,4%, a l'altre candidat, Luis Bouza-Brey, que ha rebut 168 sufragis, un 40% dels suports.

Domingo valora de forma positiva els resultats d'aquest segon congrés del partit.

José Domingo

És un congrés que ha permès d'una manera impecable l'expressió del que és el partit. S'ha elegit el seu líder en un ambient on s'ha reconegut la tasca que no s'ha fet bé.


Seguint les directrius del catedràtic de dret constitucional Francesc de Carreras, el congrés ha aprovat la proposta de definir Ciutadans com un partit de 'centre-esquerra' i 'no nacionalista'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.