El santcugatenc Xavier Pomés, és el nou conseller de Sanitat i Seguretat Social


  • Comparteix:

El fins ara conseller de l'Interior, el santcugatenc Xavier Pomés, és el nou conseller de Sanitat i Seguretat Social. Aquest canvi respon a l'última remodelació del govern català, la sisena de l'actual legislatura, que preveu, entre d'altres mesures, la fusió de diversos departaments i l'entrada de dos nous consellers a l'executiu.

El santcugatenc Xavier Pomés ha pres oficialment possessió del càrrec aquest matí. Pomés substituirà d'aquesta manera Eduard Rius, que queda fora del govern català.

La remodelació preveu també la fusió dels departaments de Treball, Indústria, Comerç i Turisme que són assumits per Antoni Fernández Teixidó. Uns altres departaments que també es fusionen són Justícia i Interior que passen a dependre de la consellera Núria de Gispert, juntament amb Afers Institucionals i Socials.

Josep Maria Pelegrí entra també al govern i es fa càrrec de Governació i Relacions Institucionals. Finalment Felip Puig assumeix també la funció de portaveu del govern.

Aquests canvis, segons la federació, responen a la voluntat de potenciar una acció de govern transversal entre departaments i mantenen la proporció de forces entre Unió i Convergència Democràtica



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.