CiU lamenta que ERC no entri al govern però respecta la decisió

Política

Publicat el 9/jul/07 per Marina Romero

CiU lamenta la decisió de l'assemblea local d'ERC de no entrar al govern de la ciutat, però respecta aquest posicionament. La federació agraeix la discreció dels republicans durant el procés de negociació i es compromet a pactar preferentment amb ERC totes les polítiques engegades durant l'anterior mandat.

CiU considera 'una llàstima' que ERC no entri a formar part de l'equip de govern 'ja que l'acord ja estava fet', tot i que respecta la decisió de l'assemblea local republicana.

El copresident de la federació nacionalista, Ramon Bonastre, també agraeix als republicans no haver fet públic el nom de les carteres que haurien pogut ser assumides pels seus regidors.

Ramon Bonastre

El pacte era generós i lamentem no poder seguir treballant amb ERC. Hem d'agrair la discreció duta a terme pels republicans durant tot el procés.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i comptar amb la majoria absoluta, CiU es compromet a mirar de pactar preferentment amb els republicans en tots aquells àmbits que ha gestionat ERC durant aquests quatre últims anys de mandat.

Escoltem Ramon Bonastre.

Ramon Bonastre

Mantindrem un tracte preferent amb ERC, intentarem consensuar el màxim de temes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La federació nacionalista assegura que continuarà amb la política de mà estesa a tots els grups de l'oposició, especialment pel que fa als grans temes de ciutat.