Dos santcugatencs formaran part del Consell Comarcal del Vallès Occidental


  • Comparteix:

El PSC, CiU, ICV i ERC tornaran a governar el Consell Comarcal del Vallès Occidental. El socialista Ferran Villaseñor i l'ecosocialista Xavier Boix són els representants santcugatencs a l'organisme. La presidència de l'entitat recaurà en el regidor socialista de Sant Quirze, Antoni Rebolleda.

La resta de partits tindran una vicepresidència i el PSC es queda amb dues. Una altra de les novetats respecte el mandat anterior és la creació d'una presidència delegada per tirar endavant el programa d'actuació comarcal.

El nou acord entre les formacions dóna la gerència de l'ens al socialista Américo Ologaray.

Un dels representants santcugatencs, Xavier Boix, es marca com a objectiu que el Consell Comarcal doni servei a localitats petites i mitjanes.

Xavier Boix

Treballarem perquè el Consell Comarcal estigui al servei dels municipis petits i mitjans.


El ple de constitució del Consell Comarcal se celebrarà aquest divendres. Dels 39 consellers del ple, 16 seran del PSC, nou de CiU, i cinc d'ICV. ERC i el PP en tindran quatre cadascun. Candidatures Alternatives s'estrena a l'organisme amb un conseller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.