L'EMD accepta ara el nomenament de Clavell com a Síndic de Greuges


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix reconeix la legitimitat del Síndic de Greuges quatre mesos després de criticar el procediment de l'elecció de Jaume Clavell per al càrrec. La presidenta Turu elogia la figura del nou representant i Clavell assegura que treballarà per Sant Cugat i per Valldoreix.

Quatre mesos després que la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, critiqués que l'Ajuntament aprovés l'elecció de Jaume Clavell com a nou Síndic 'amb urgència' i 'sense consens polític', la junta de veïns de l'ens ha reconegut aquest dijous la legitimitat del nou representant del poble.

Escoltem Montserrat Turu.

Montserrat Turu

L'EMD vol informar faborablement del nomenament del síndic de greuges de Sant Cugat i felicitar-lo.


El vocal de CiU, Marc Monells, ha puntualitzat que la federació nacionalista no entenia per què des de l'EMD no s'havia aprovat abans el reconeixement de Clavell. Monells ha celebrat que finalment s'hagi legitimat el seu càrrec.

Marc Monells

No compartíem el fet que no s'hagués aprovat abans la seva presa de possessió i per això celebrem que la situació s'hagi resolt.


De la seva banda, el Síndic de Greuges, Jaume Clavell, que va assistir a la junta de veïns, ha assegurat que treballarà per la ciutat i pel territori de Valldoreix.

Jaume Clavell

La gent de Sant Cugat tindran un síndic de greuges que els escoltarà, que sabrà dels seus problemes i intentarà fer de mediador.


Jaume Clavell ha avançat que un dia a la setmana s'estarà a la seu de l'EMD per atendre les consultes dels valldoreixencs sense que s'hagin de desplaçar a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.