Berta Rodríguez avala el canvi de direcció del Partit Popular de Catalunya


  • Comparteix:

La secretària general del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, avala els canvis de la direcció del partit a Catalunya. Rodríguez considera que Josep Piqué ha fet una bona feina, però que ara era el moment d'un canvi per ajudar Mariano Rajoy a ser president d'Espanya. Rodríguez ha explicat, d'altra banda, que a Sant Cugat estan a l'espera que el PP de Barcelona decideixi qui serà el nou president del partit a la nostra ciutat, després de la dimissió de Rafael Enríquez.

Després de la dimissió del fins ara president del PP a Catalunya, Josep Piqué, Rodríguez ha valorat positivament el canvi a les primeres files de la formació.

Segons Rodríguez, les modificacions a la direcció ha estat una manera ràpida de tancar una possible crisi popular.

Berta Rodríguez

Ha estat una manera ràpida de tancar aquesta possible crisi perquè el PP pugui continuar treballant per tirar endavant el projecte.


Rodríguez avala la figura de l'actual president, Daniel Sirera. La dirigent considera que és una persona que coneix bé el territori perquè ha treballat a les bases del partit.

D'altra banda, Rodríguez ha explicat que estan a l'espera que el PP de Barcelona decideixi qui serà el nou president del partit a Sant Cugat després de la dimissió de Rafael Enríquez.

Berta Rodríguez

El partit dirà el que s'ha de fer en el seu moment. Com a secretària general del PP a Sant Cugat, de moment sóc la que tinc la responsabilitat de dirigir la secció.


La popular ha afegit que ens uns mesos la decisió estarà presa i ha aclarit que el PP de Sant Cugat continua molt actiu treballant per la ciutadania santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.