Llum verda a la cessió de terrenys a la Generalitat per construir el 12è CEIP


  • Comparteix:

El ple municipal ha aprovat la cessió de terrenys a la Generalitat per a la construcció del 12è CEIP de la ciutat. El centre estarà ubicat al barri de Vullpalleres, davant de la nova estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). La votació ha comptat amb el vot favorable de CiU, PSC i PP, mentre que ICV-EUiA i ERC s'han abstingut.

Durant la sessió plenària, el portaveu de ICV-EUiA, Xavier Boix, ha demanat que el punt quedés sobre la taula, argumentant que la ubicació del solar del 12è CEIP no és la més adequada. Segons Boix, la situació de la nova escola s'hauria d'englobar en la redacció d'un nou pla d'equipaments per trobar-hi la millor ubicació.

Escoltem Xavier Boix.

Xavier Boix

Ens podem trobar que totes les noves escoles de primària les tinguem als dos nous barris i seguirem obligant a nar a Vullpalleres als infants del centre.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha contestat a Boix que la cessió dels terrenys és amb caràcter urgent perquè ja hi ha alumnes escolaritzats a l'11è CEIP, que encara està per construir, i al 12è. Segons Conesa, el centre de la ciutat no disposa dels terrenys d'equipaments suficients per construir una escola.

Mercè Conesa

Ens trobem amb que tenim una sèrie de nens que han estat escolaritzats a l'onzena escola, que encara està per construir, però es que en tenim també d'escolaritzats a la dotzena escola.


Tot i donar el seu suport, el PSC i el PP han posat de relleu la necessitat de començar a treballar en el pla d'equipaments.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.