El ple haurà d'aprovar el recurs contra la suspensió del projecte de Lestonnac


  • Comparteix:

El recurs contra la suspensió del projecte a Lestonnac haurà de passar per ple abans d'arribar a la Generalitat. L'equip de govern reconeix que el recurs hauria d'haver estat aprovat en sessió plenària abans d'arribar a la Generalitat. El govern local també admet que l'acord de govern no va ser aprovat per unanimitat, tal com constava en el recurs del consistori.

La setmana passada, la Generalitat va suspendre la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) al sector de Lestonnac que hauria de comportar una nova urbanització de la zona. Per aprovar el projecte, el govern demana a l'Ajuntament que s'incrementi el nombre d'habitatge públic i que l'edifici catalogat es destini a vivenda de protecció oficial.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha presentat un recurs a la decisió del departament de Política Territorial i Obres Públiques. En la sessió plenària d'aquest dilluns, el portaveu del PSC municipal, Salvador Gausa, ha demanat al consistori una rectificació ja que considera que la presentació d'al·legacions correspon al ple, que és l'òrgan que ha instruït aquesta qüestió.

Gausa també ha subratllat que, a les alegacions presentades per l'Ajuntament, hi figura que l'acord de la junta de govern va ser aprovat per unanimitat per tots els membres del ple, quan el PSC es va abstenir i va presentar al·legacions a l'acord.

Salvador Gausa

És sorprenent perquè el PSC no va votar aquesta qüestió. És més, vam presentar al·legacions. Els demano formalment una rectificació d'aquest acord de la junta de goven i la correcció davant la Generalitat.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha donat la raó a Salvador Gausa i ha presentat les seves excuses públicament. Conesa ha assegurat que rectificaran l'acord de la junta de govern i l'esmenaran.

Mercè Conesa

Presento públicament les meves excuses com a tinenta d'alcalde de Territori. Rectficarem l'acord i l'esmenarem.


L'equip de govern situarà el recurs en el proper ple per poder-lo presentar de nou a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.