Clavell demana unitat a ERC per evitar les picabaralles


  • Comparteix:

El militant santcugatenc d'ERC, Narcís Clavell, reclama unitat al partit republicà per evitar una crisi interna. L'expresident de la secció local considera que les JERC tenen massa participació en els òrgans de decisió del partit.

Clavell ha assegurat que els problemes d'ERC provenen de la forta presència que tenen tant el president de la formació, Josep-Lluís Carod Rovira, com el secretari general, Joan Puigcercós i de les tendències interiors que es generen. És per això que el republicà demana als militats i als càrrecs del partit unitat per evitar les picabaralles internes.

Narcís Clavell

Degut aquesta bicefalia que hi ha entre el Carod i Puigcercós hi ha diferents tendències. Hauriem de renunciar a les particularitats i defensar el partit.


Per el expresident de la secció local d'ERC, un altre dels problemes del partit és que es dóna massa pes a les JERC. Per Clavell, són una secció imprescindible, però que tenen que ocupar el seu lloc dins la formació.

Narcís Clavell

Els partits tenen satèl·lits. Les JERC tenen massa importància en els òrgans de govern del partit.


Narcís Clavell és militant d'ERC. Ha estat vocal a l'EMD de Valldoreix i president de la secció local del partit republicà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.