Tomàs critica que no es tiri endavant el projecte de mapes tridimensionals per manca de subvenció


  • Comparteix:

L'exregidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, lamenta que el projecte de mapes tridimensionals per a invidents estigui estancat per manca d'una subvenció. El militant republicà ha criticat que l'equip de govern supediti ara el projecte a la subvenció, ja que existia un acord per tirar endavant l'encàrrec en el moment que el pressupost ho permetés.

L'Ajuntament ha encarregat mapes tridimensionals perquè els invidents puguin orientar-se al consistori. El projecte està a l'espera d'una subvenció del 50% de l'INSERSO i la ONCE. Segons l'ex regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, això es una mostra de desinterès per part del consistori.

L'ex regidor republicà critica que l'Ajuntament supediti l'elaboració del mapa a que hi hagi una subvenció, ja que considera que el projecte hauria d'estar ja preparat per fer-lo possible en el moment que el pressupost ho permetés.

Enric Tomàs




Tomàs ha assegurat que en el moment que va deixar la regidoria s'havia acordat tirar endavant el projecte encara que no hi hagués subvenció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.