L'ajuntament prepara el projecte de cāmeres de videovigilāncia pel trānsit

Política

Publicat el 24/ago/07 per Marina Romero

L'Ajuntament de Sant Cugat segueix treballant en el projecte d'instalˇlaciķ de cāmeres de videovigilāncia per controlar el trānsit de la ciutat. Les cāmeres, que també s'instalˇlaran en aquells punts més conflictius de la xarxa viāria de Sant Cugat, seran destinades 'exclusivament a controlar el trānsit' tal com ha explicat l'alcalde Lluís Recoder.

El projecte d'instalˇlar cāmeres als carrers del nostre municipi segueix en marxa tal com ha explicat l'alcalde Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Estem preparant el projecte i el presentarem aviat. El projecte té per fonament el control de trānsit i posarem cāmeres a les zones vianantitzades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El consistori també instalˇlarā cāmeres als punts més conflictius de la xarxa viāria, com és el cas del Túnels de Vallvidrera, i a diferents punts dels districtes de Sant Cugat per fixar un control semafōric i controlar el volum de trānsit.

L'alcalde ha volgut deixar clar quin serā l'ús d'aquestes cāmeres.

Lluís Recoder

El tramitem exclusivament per tema trānsit tot i que ja ens agrdaria posar-la per motius de seguretat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament treballa amb l'assessoria jurídica del Departament d'Interior de la Generalitat per elaborar el projecte complet i complir amb tota la legalitat.