L'Ajuntament busca propostes per desencallar el projecte del parc natural de Collserola


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, admet que cal buscar una solució per desencallar el projecte del parc natural de Collserola i assegura que la Generalitat no accepta la proposta del consistori de protegir el 80% de la zona, la part més valuosa, i declarar urbanitzable el 20% restant. Recoder assegura que l'equip de govern donaria suport a la protecció del 100% del parc si una altra administració assumís les despeses.

L'alcalde assegura que hi ha un compromís molt gran per part de l'Ajuntament a l'hora de protegir Collserola. Segons Recoder, el consistori donaria suport al projecte de protegir el 100% del parc sempre i quan una altra administració es fes càrrec de les despeses, i no els veïns de Sant Cugat amb els seus impostos.

L'alcalde considera que una bona sortida seria que el Consorci del Parc de Collserola es transformés en òrgan gestor del parc natural amb ingressos del govern de la Generalitat.

Lluís Recoder

Per part de Sant Cugat no quedarà, sempre quan protegim els interessos econòmucs de la ciutat.


Una altra solució, segons Recoder, seria traslladar l'edificabilitat a un altre indret. Tot i això, l'alcalde adverteix que sovint els propietaris particulars, amb interessos diferents als dels promotors, no sempre ho accepten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.