L'oposició situa el pla d'equipaments com a prioritat del nou curs polític

Política

Publicat el 31/ago/07 per Mar Castro

El pla d'equipaments, el pla de mobilitat i la situació urbanística de la ciutat són els principals temes que abordaran els grups de l'oposició de cara el proper curs polític. Les formacions consideren que la ciutat espera encara un creixement demogràfic important i que els ciutadans actuals i els futurs necessiten més infraestructures municipals.

Al setembre s'inicia un nou curs polític i les diferents formacions municipals amb representació al consistori estan a punt per abordar diferents temes.

Els grups de l'oposició coincideixen a posar sobre la taula el pla d'equipaments com el principal tema a millorar de cara al futur, amb l'arribada de nous ciutadans a Sant Cugat.

Pel portaveu del PSC, Salvador Gausa, aquest és un tema cabdal per l'augment de la demografia que tindrà la nostra ciutat.

Salvador Gausa

La ciutat rebrà nou ciutadans i cal definir els equipaments que es necessiten per demografia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el mateix sentit s'ha expressat el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, que ha destacat també la importància de solucionar els problemes urbanístics a la Floresta.

Xavier Boix

Haurem d'estar molt a sobre de temes com el pla d'equipaments, el pla de mobilitat i la solució als problemes de la Floresta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, la portaveu del PP, Berta Rodríguez, critica que el pla d'equipaments sigui un problema 'històric' de la ciutat i ha demanat solucions pels ciutadans.

Berta Rodríguez

Sembla que el pla d'equipaments sigui una cosa històrica. Els santcugatencs estan cansants de sentir sempre la mateixa cançó.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des d'ERC, el portaveu local, Raül Grangé, s'ha expressat en el mateix sentit. El republicà considera que s'ha de fer molta feina per dotar la ciutat d'equipaments nous no només pels futurs ciutadans sinó també pels actuals.

Raül Grangé

Ara cal dotar la ciutat d'equipaments i serveis per els ciutadans que vindran i també pels que ja hi són.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, els grups de l'oposició també volen posar sobre la taula de cara el proper curs polític un nou pla de mobilitat així com tornar a recuperar la confiança del ciutadà després de la davallada de participació a les últimes eleccions municipals.