CiU acusa la Generalitat de relegar Sant Cugat a ciutat 'de segon ordre'


  • Comparteix:

CiU afronta el repte del tancament urbanístic de la ciutat com a una de les prioritats pel proper curs polític que s'inicia aquest mes de setembre. La federació nacionalista considera que és important posar sobre la taula un pla d'equipaments per fer front a l'augment demogràfic que experimentarà la ciutat en un futur. Els nacionalistes atribueixen a la Generalitat la manca d'equipaments importants per a la ciutat.

La construcció del tercer CAP, la ubicació del futur hospital de referència que haurà de donar servei a la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal, la manca de jutjats propis i el canvi de zona tarifària als FGC són les principals mancances que té la ciutat en matèria d'equipaments segons CiU.

El copresident de la federació nacionalista, Ramon Bonastre, ha explicat que moltes d'aquestes qüestions estan bloquejades a la la Generalitat i ha acusat el govern català de voler fer de Sant Cugat una ciutat 'de segon ordre'.

Ramon Bonastre

El tercer CAP no depén de nosaltres. L'hospital no ha vingut a Sant Cugat d'una manera incomprensible. Ens condemnen a ser una ciutat de segon ordre.


És per això que els convergents demanen la col·laboració dels partits de l'oposició a Sant Cugat que formen govern a la Generalitat per desencallar aquestes qüestions.

D'altra banda, la federació nacionalista ha avançat que aquest mes de setembre hauran de decidir si pacten govern a Valldoreix. En aquest sentit, Ramon Bonastre ha indicat que aquest és un tema important per a la ciutat i sobretot pels valldoreixencs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.