ICV s'ofereix a CiU per facilitar acords amb el govern de la Generalitat


  • Comparteix:

El grup municipal d'ICV-EA ofereix al govern de CiU la seva col·laboració per arribar a acords amb la Generalitat sobre equipaments, infraestructures i medi ambient. Pel que fa al projecte de declaració de Collserola com a parc natural, els ecosocialistes reiteren la seva aposta per incloure les zones 21 en l'àmbit de protecció, tot i que es mostren oberts a negociar aquesta qüestió.

Iniciativa comença el curs polític amb esperit col·laborador amb el govern en majoria absoluta de CiU. El portaveu municipal de la formació, Xavier Boix, assegura que es posaran a disposició de l'alcalde per afavorir ponts d'entesa entre el govern local i l'executiu de José Montilla.

Xavier Boix

Facilitarem acords en temes que depenen d'altres administracions. No ens podem refugiar dient que ens maltracten, tot i que en alguns casos pot ser veritat.


ICV-EA considera prioritaris temes com els equipaments i serveis públics de la ciutat, les infraestructures i la preservació dels espais naturals. Pel que fa al projecte per declarar Collserola parc natural, Xavier Boix reitera que la seva aposta és incloure les zones urbanitzables no programades dins el perímetre de protecció, tot i que es mostra obert a negociar aquest aspecte.

Boix subratlla que les polítiques de protecció mediambiental d'Iniciativa són 'molt diferents' a les del PSC i CiU.

Xavier Boix

En protecció del medi, ICV i ERC estem en una banda, i a l'altra hi ha el PSC i CiU.


El portaveu ecosocialista espera que l'alcalde compleixi el seu compromís d'administrar la majoria absoluta amb un tarannà dialogant.

D'altra banda, ICV-EA ha anunciat que continuarà organitzant tertúlies al carrer com les que va engegar en la campanya electoral i reforçarà els canals de comunicació del grup municipal amb la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.