CiU commemorarà la Diada amb 'un esperit íntim de catalanisme'


  • Comparteix:

Convergència i Unió (CiU) afronta la commemoració de l'Onze de Setembre amb l'objectiu de reivindicar la singularitat de país. La federació nacionalista deixarà de banda el context polític puntual de cara la Diada Nacional i centrarà els actes en un concert d'havaneres i en la tradicional ofrena floral.

Un concert d'havaneres a càrrec del grup Rem donarà el tret de sortida als actes de commemoració de l'Onze de Setembre per a la formació política de CiU. L'acte, que fa més de deu anys que organitza la federació nacionalista, tindrà lloc dilluns a les vuit del vespre a la plaça de l'Om.

El copresident de la federació nacionalista, Xavier Amador, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que els actes pretenen ser un reconeixement al catalanisme des d'un sentiment íntim.

Xavier Amador

Intentem donar a conèixer el nostre catalanisme, més enllà de si ens miren o no. Surt d'un sentiment íntim i personal que es trasllada a un país.


CiU participarà l'Onze de Setembre a la tradicional ofrena floral a la plaça Rafael Casanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.