El PP denuncia al govern espanyol que només va onejar la senyera durant la Diada


  • Comparteix:

El PP denuncia a la delegació de govern espanyol que durant l'Onze de Setembre només va onejar la senyera al balcó de l'edifici de l'antic ajuntament. La formació considera que el consistori ha incomplert la legislació vigent, que obliga a hissar la bandera espanyola juntament amb la senyera.

La secció local del PP va presentar una instància a l'Ajuntament la darrera setmana perquè durant l'Onze de Setembre onegés la bandera espanyola, juntament amb la senyera, al balcó de l'edifici de l'antic consistori. L'alcalde, Lluís Recoder, va expressar durant la Diada que per a Sant Cugat és un símbol de normalitat el fet que només hi hagi la senyera en un dia tan assenyalat.

Els populars han presentat aquest dijous la denúncia a la delegació del govern espanyol. Escoltem el regidor popular Fernando Vázquez Dodero.

Fernando Vázquez Dodero

Hem presentat una denúncia com a conseqüencia de la sola presència de la bandera catalana durant la senyera.


La portaveu de la formació, Berta Rodríguez, considera que es tracta d'una qüestió històrica i demana que aquesta vegada la demanda serveixi d'alguna cosa.

Berta Rodríguez

Espero que aquesta vegada la delegació faci alguna cosa al respecte perquè la Diada és la festa de tots els catalans.


Lluís Recoder no ha volgut fer declaracions sobre la denúncia. Els populars també han manifestat el seu rebuig a la crema de senyeres que va tenir lloc durant la Diada a la nostra ciutat, ja que consideren que és 'una falta de respecte'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.