El recurs contra la suspensió del projecte de Lestonnac passa avui pel ple


  • Comparteix:

El ple municipal debat aquest dilluns el recurs contra la suspensió del projecte a Lestonnac abans d'arribar a la Generalitat. El govern va suspendre abans de l'estiu la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) al sector de Lestonnac que hauria de comportar una nova urbanització de la zona.

Per aprovar el projecte, la Generalitat va demanar a l'Ajuntament que s'incrementi el nombre d'habitatge públic i que l'edifici catalogat es destini a vivenda de protecció oficial. Segons el govern, cal qualificar l'edifici catalogat de Lestonnac com a zona residencial d'habitatge públic en comptes de destinar-lo a equipaments tal com proposa el consistori.

L'Ajuntament ja va presentar un recurs a la decisió del departament de Política Territorial i Obres Públiques. Tot i això, l'equip de govern va haver de rectificar aquesta iniciativa, ja que la presentació d'al·legacions correspon al ple, que és l'òrgan que ha instruït aquesta qüestió.

En el capítol de Serveis a la Ciutadania, se sotmetrà a votació el decret d'alcaldia relatiu a la participació a la convocatòria pública de la Generalitat per a ajuts a llars d'infants.

Pel que fa a les mocions institucionals, ERC en presentarà una perquè el consistori se sumi a la campanya 'Un país, una bandera'. ICV-EUiA farà un proposta per arribar a un acord en diversos expedients urbanístics compartits per la Floresta i l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.