La JSC tanca l'escola de formació Àngel Casas


  • Comparteix:

Els mitjans de comunicació han estat el fil conductor de la tercera edició de l'escola de formació de la Joventut Socialista de Sant Cugat. La JSC i el PSC s'han mostrat molt satisfets del resultat de les jornades i la participació dels periodistes locals.

Després de dos dies de xerrades al Casal de TorreBlanca, la JSC a Sant Cugat ha tancat la seva tercera escola de formació. Des de l'agrupació, el seu primer secretari, David Gutiérrez, ha destacat la seva preocupació per les polítiques de joventut a la ciutat i ha fet una crida a la participació.

David Gutiérrez

Aquest mandat el veiem amb optimisme perquè creiem en la joventut, però veiem amb preocupació l'escassetat de polítiques juvenils.


Des del PSC de Sant Cugat, el primer secretari, Ferran Villaseñor, que ha participat en la cloenda, ha felicitat els joves socialistes.

Ferran Villaseñor

Primer felicitar els companys perquè la presència de l'Enric Sopena és important per potenciar la creació d'opinió.


Per a la JSC, aquestes escoles són importants per animar els més joves a participar en la política. En aquesta ocasió, el tema central han estat els mitjans de comunicació i els assistents han gaudit amb la xerrada d'Enric Sopena i els col·loquis amb periodistes de l'àmbit local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.