L'equip de govern supedita al Pla de Mobilitat el pas dels busos pel túnel de l'estació


  • Comparteix:

L'equip de govern condiciona ara el pas dels autobusos pel túnel de l'estació a les conclusions del Pla de Mobilitat de la ciutat. El regidor de l'àrea, Josep Romero, ha explicat que si el document que està realitzant una consultoria conclou que s'han de canviar les parades i el recorregut dels autobusos, ho faran.

Després d'anys de discussions entre equip de govern, oposició i associacions veïnals sobre per on han de passar els autobusos que actualment fan el seu recorregut per la plaça de l'estació, ara el govern local ha explicat que estan a l'espera de tenir enllestit el Pla de Mobilitat per acabar de decidir on ha d'estar ubicada la parada d'autobus.

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, ha explicat que en funció de les conclusions de l'estudi faran el que és millor per a la ciutat.

Josep Romero

Estem pendents d'un estudi de mobilitat i si l'estudi diu que és millor canviar les parades o el recorregut del bus si és bo per la ciutat ho farem.


Des de l'oposició, el PSC ha valorat positivament aquest anunci fet per l'equip de govern en sessió plenària, però ha denunciat que alguns conductors d'autobusos no disposen de targeta per obrir les pilones dels carrers vianantitzats i estan passant per sota el túnel.

Salvador Gausa

Tenim coneixement de que no tots els conductors disposen de la targeta per obrir la pilona i passen per sota del túnel.


Romero ha explicat que els conductors que no tenien targeta era perquè les havien perdut, però ha aclarit que l'empresa que gestiona les pilones ja els ha donat unes altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.