El PSC insta l'equip de govern a integrar Sant Cugat a la Mancomunitat durant aquest mandat


  • Comparteix:

El PSC reclama a l'equip de govern la integració de Sant Cugat a la Mancomunitat de Municipis de Barcelona durant aquest mandat. Els socialistes lamenten que no s'hagi aplicat la moció aprovada pel ple fa vuit anys per integrar la ciutat en aquest ens supramunicipal.

Segons els socialistes, l'oposició de l'equip de govern a incorporar-se a la Mancomunitat de Municipis de Barcelona ha ocasionat a la ciutat la pèrdua d'una inversió aproximada de quatre milions d'euros, així com la impossibilitat integrar-se a la zona 1 del transport metropolità.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, insta l'equip de govern a fer-ho ara que la nova organització territorial està sobre la taula.

Salvador Gausa

Hem perdut prou el temps. Ara és hora d'estar-hi des del primer moment, ja que l'Àrea Metropolitana de Barcelona serà una realitat.


Gausa demana a l'equip de govern que doni una explicació pública per l'incompliment reiterat de la moció, que segons el socialista està justificada pel un 'recel polític' respecte els municipis que integren la Mancomunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.