El PSC reclama la participació de les entitats en la gestió de la sala de concerts


  • Comparteix:

El PSC opta per externalitzar la gestió de la sala de concerts amb la col·laboració dels grups musicals de la ciutat. Amb aquest objectiu, el PSC estudia la possibilitat d'una acció institucional conjunta amb ICV-EUA en el proper ple per exigir la revisió del model de gestió de la futura sala de concerts.

El PSC reclama la separació de la construcció de la sala de concerts i la seva gestió. Segons la formació socialista, l'Ajuntament ha d'encarregar-se de l'aportació per la seva construcció i la gestió ha de comptar amb la presència d'alguna entitat de la ciutat, tal com s'ha fet amb el Casal de Joves TorreBlanca.

La regidora socialista, Aintzane Conesa, explica la proposta

Aintzane Conesa

Som partidaris de separar la construcció i la gestió de la sala de concerts. L'Ajuntament ha de fer una inversió directa i que després s'externalitzi la gestió amb els grups de joves de la ciutat.


Conesa ha lamentat que ERC només demani l'augment de l'aportació de l'Ajuntament en comptes de la revisió del model de gestió. Pel contrari, la secció local del PSC coincideix amb ICV-EUA en demanar la cogestió amb alguna entitat local i estudia la possibilitat d'alguna acció institucional conjunta amb la formació ecosocialista.

Aintzane Conesa

Hem parlat amb ICV-EUA. Els nostres posicionaments no estan allunyats i segurament ens plantejarem alguna acció institucional en el proper ple.


De moment, el projecte de la sala de concerts no ha estat adjudicat, ja que el concurs ha quedat desert a falta d'empreses interessades en la gestió de l'equipament.

També en matèria de Joventut, la secció local de la Joventut Socialista (JSC) ha mostrat el seu suport a les propostes que el president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat aquest dimecres al Debat de Política General. La proposta es concretarà en mesures per reduir els contractes precaris dels joves i per ampliar l'horari nocturn del metro de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.