Elena Vila, nova secretària de la JSC a Sant Cugat


  • Comparteix:

Elena Vila pren el relleu de David Gutiérrez al capdavant de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat. La delegació de la JSC a la nostra ciutat ha presentat aquest dissabte la nova executiva que intentarà apropar-se als joves amb noves iniciatives com la secretaria de conscienciació ambiental i el gabinet jurídic.

La seu del PSC a la nostra ciutat ha estat l'escenari escollit per presentar la nova executiva de les Joventuts Socialistes santcugatenques que encapçalarà Elena Vila.

Vila s'ha mostrat molt contenta per la confiança que els seus companys han dipositat en ella i ha presentat el seu projecte amb un clar objectiu; apropar-se més al carrer.

Elena Vila

M'agradaria agraïr al David i als companys el seu suport. Crec que seran uns anys de canvi, de refelcció i també de seguir la línia actual d'apropar-se cada vegada més als joves.


D'aquesta manera David Gutiérrez s'acomiada de la secretaria de la JSC de Sant Cugat després de gairebé 4 anys al capdavant per donar pas a una nova executiva. Per a Guitérrez aquesta és una mostra del bon funcionament de les Joventuts Socialistes.

David Gutiérrez

Tenim un relleu que és molt millor, per tant hi ha socialisme per estona. Aquests quatre anys ha estat un orgull defensar unes idees com aquestes.


El treball de Vila estarà recolzat per 6 secretaries, entre les que destaca la nova secretaria de conscienciació ambiental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.