L'Assemblea de Joves organitza una crema de fotos del rei


  • Comparteix:

Fotografia cedida

Fotografia cedida

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) se solidaritza amb els joves imputats per la crema d'imatges del rei espanyol i manifesta el seu rebuig a la monarquia. El col·lectiu ha dut a terme aquest cap de setmana una acció de protesta que ha consistit en la crema de fotografies de Joan Carles I.

Aquesta acció dóna el tret de sortida d'una campanya que seguirà amb una enganxada de cartells pels carrers de la ciutat. En les 300 pancartes que es penjaran s'hi veurà la imatge del rei cremant i les consignes 'Els catalans no tenim rei!' i 'Absolució dels joves imputats a l'Audiència Nacional!'.

El portaveu de l'AJSC, Marçal Pla, ha explicat que aquesta campanya vol posar de manifest 'el poc democràtic' que és l'Estat espanyol.

Marçal Pla

La crema simbòlica s'ha fet per denunciar aquest cas tan escandalós i per posar de manifest el poc democràtic que és l'Estat espanyol.


Pla tampoc no ha estalviat crítiques als partits polítics que governen a la Generalitat.

L'organització independentista ha avançat que està organitzant conjuntament amb diversos col·lectius locals una concentració solidària que ha de tenir lloc en les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.